Vilket bröd?

Vilket bröd ja.

En fråga inbitna grillare har frågat sig länge nu. Här finns egentligen 2 frågeställningar man ska fråga sig. Det beror på hur många det är som grillar och hur förmånligt det ska vara!

Alternativ 1 (den goda) : Pågens Korvbröd. En klassiker från pågen! Stora och förmånliga bröd som klarar allt från smala dennis korvar (favorit) till riktiga tungviktare från bromölla chark och ugglarps från matöppet i hörvik!
De här bröden är riktigt goda och riktigt stora. Men såklart så påverkar det ju plånboken då de är dyra jämfört med hur mycket man får. Men ett riktigt säkert kort vid griljeringar med under 4 personer.

Alternativ 2 (kommunist bröden) Korvbrödsbagaren: Här får man mycket ammunition för pengarna! 16 korvbröd i fin förpackning. Klarar av dennis korvar fin fint men även medium size korvar typ grillare utan skinn från scan. När man kommer upp i bromölla chark så falerar det gärna och korven ligger i knäet på en. Men är man många så är det detta brödet du ska ha. Definitivt! Smakar rätt gott gör det med. Lite mer slät smak än pågen som är mer tungrott och saftigt.

Vi kommer testa mer bröd när vi orkar köra våra sossecontainrar till antingen Lidl eller City-Gross Karlshamn sålänge får ni hålla till godo med förmånliga bröd från Korporationen och Ica-bra

Kommentarer
Postat av: Emanuel

Jag funderar på ert tycke om att använda tunnbröd som korvbröd. Själv tycker jag att det är ett utomordentligt alternativ, som ger en alternativ smak och gott om plats för tillbehör utan att de trillar av.

2010-04-22 @ 00:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0